Blev så gott och till vispade jag upp Garants kokosmjölk med vaniljpulver och lite honung. mixa 5 Ica ecos dadlar med 1 dl mandelmjöl och 1 dl kokosflingor till smulor
Mosa bananerna och rör sedan ihop dem med ägg, kvarg och vatten. Häromdagen tog jag tillvara på några av de bananer jag har i frysen (klarar inte av att äta bananer som de är, men försöker så smått att vänja mig vid dem i matlagning och bakverk) och gjorde ett bananbröd paleostyle
Jordgubbstårtan gjorde jag helt Paleo faktiskt (proud), tom frostingen var Paleo godkänd, men vi fuskade med lite (mycket) vispad grädde bredvid i en skål som man kunde klicka över på sin tårtbit om man ville
Det blir en stöddig limpa som väger en bit över kilot och påminner ganska mycket om ett sådant där klassiskt tyskt rågbröd med hela kärnor – rejält med tuggmotstånd alltså
Idag hade jag skola på morgonen så behövde fixa något litet att ha med som fastabryt. Jag har börjar använda kokosgrädde från garant och gillar verkligen den
Idag är förhoppningsvis sista dagen med plugg. Paleokosten har gått helt ok på senaste tiden. Jag har hunnit med hur mycket som helst och fått massor av ny energi och inspiration som jag hoppas få med mig tillbaka till jobbet igen
“Paleo – Naturlig mat & livsstil”. Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Knäck äggen i bunken med torrvaror och vispa ihop med en elvisp. Grunden till pizzabotten är "korvbrödet" från Under vårt tak, men vi har modifierat det lite för att få det bra som pizzabotten
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Stek sedan på medelvärme, ett par minuter på varje sida. Vi har provat massor av olika mjöl- och mjölkfria pannkaksrecept, och många blir väldigt goda - men de liknar ju inte pannkakor alls egentligen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Idag fick det bli en enkel jordgubbspajmed smuldeg, men i bland är det enkla det godaste eller hur. Blanda med potatismjölet och fördela bären i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.