Så enkelt, så gott och så bra för miljön och plånboken om man nu vill det. Så när minsta tösen såg att jag hackade i zucchini och prompt påpekar att hon INTEtänkeräta det
Dock ser jag en stor fördel att vara dedikerad och gå in för det när det väl gäller så det inte blir en onödigt lång process, och då kan man behöva göra vissa uppoffringar
Om du vill kan du ställa in den i ugnen under grillen några minuter, men det är inte nödvändigt. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Häll inte på kanten bara för den är seg och fastnar då på kanten. Det tar inte så lång tid, men det här momentet kan stå redo ( uppmätt i kastrull ) så behöver inte den uppvispade äggvitan vänta så länge
silverlök, tunt strimlade (jag anväder silverlök när den ska ätas rå). I mitt fall valde jag en soppa baserad på köttbuljong och denna skulle tillagas från grunden på märgben
(Jag hoppas att jaginte lovar mig själv för mycket nu. Men jag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har hänt ändå att jag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurang och jag har även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel som jag vet innehåller gömt socker
först trodde jag att det där skulle vara jätteäckligt men jag bedrog mej kraftigt efter att ha tillsatt lite grädde och grönmögelost uppvärmt i micron och satte mig till bords
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.