Nästa vecka hoppas jagattdet blir helt snöfritt för då ärdet min och Mannens tur att hålla undan eventuell nederbörd från föreningens gård där folk behöver kunna ta sig fram
Visste du attdet var köttbullens dag idag. Tänkte jag skulle bjuda dig på mitt bästa recept på köttbullar, detär vansinnigt goda och omtyckta av hela familjen
Låt brödet svalna något innan du stjälper upp det. Känn efter så de ärfärdiggräddade. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sist på sirap och filmjölk
Krämigt ochgottär bara förnamnet. Förslag på ostar du kan användaVitmögelost. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men detärgottatt blanda ner något annat också
Smeten skall vara rätt saftig (nästan svåra att rulla) annars späd på med mer grädde, stek i smör. Blanda löken, grädden,sojan, potatisen och kryddorna innan färsen tillsätts
Faktum äratt om man googlar lite, såärdet faktiskt en temadag för något varenda jäkla dag. Detärdet perfekta tillfället både föratt fira, ochföratt få inspireras lite och kanske testa något nytt
Hade köttfärs upptinad som jag var tvungen att göra nåt av ochköttfärssås ville ingen ha såjag tänkte attvarför inte förnya sej och rulla lite egna köttbullar
Lös upp jästen i vattnet i en bunke. Jag brukar inte använda mig av termometrar ochsåntnärjag bakar utan brukar chansa lite närjag ska ta ut brödetochdet brukar bli rätt bra ändå, slapp degrand och degighet inne i brödet
Det har för övrigt varit en riktigt bakhelg för vår, eller jag menar min del. Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon
Jag älskar saffran såtillsattdet i dessa tider. Den härär toppen… Jag var nästan säker attjag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.