Tillsätt svartpepparkornen, buljongtärningarna ochcayennepepparn. Lägg i en gryta. Skär köttet i små tärningar och stek snabbt på hög värme tills det fått färg
Passa på att använd er av höstskördenoch gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
För att V skulle orka vara med i processen hela vägen från degsättning och fram till de färdiga munkarna, valde jag att göra enenklare variant med bakpulver istället för jäst
Jag fick ta med mig en vän ifrån mästerkockarna och had valt Linda …. En klassiker - Gondolen i Stockholm Som minne från denstunden bjuder jag idag på en min version av klassisk Wallenbergare, med ett recept  inspirerat av en annan legendar Werner Vögeli
Jaggillar ju som bekant inte att diska så det är ett stort plus att slippa en smutsig gryta . Denna underbart goda och lättlagade lasagne med spenatoch keso bjöd jag mina barn på när de var här och åt häromsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.