1 Burk
Champinjoner ( Funkar Även Med Färska Champinjoner )
Lite Collorit Soja
2 Tsk
Svartvinbärsgelé
Salt, Peppar Och Vitlökspeppar
Beskrivning
Skär fläskfilén i lagom stora bitar.
Salta och peppra efter eget tycke.
Bryn fläskfilén i flytande margarin.
Bryn bacon och champinjoner tillsammans med lite Vitlökspeppar.
Lägg i fläskfilén, bacon och champinjonerna i en gryta.
Tillsätt matlagningsgrädden och cream fraiche och rör om.
Smaka av med svartvinbärsgelé och soja.
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs baconoch purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs baconoch purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Späd med vattnet lite åt gången. Strimla kycklingen ochbaconen. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Häll vattnet i grytanoch börja koka på medelhög värme. Lägg i en gryta. Låt detta koka i totalt två timmar nu och späd med extra vatten ifall det ser ut att koka torrt
Skiva Chorizo och fläskfile och stek först chorizon och sedan fläskfilén i fettet från korven. Den här fick jag hemma hos mamma för en massa år sedan och den gick då under namnet ”kreolskans söndagsgryta” om jag inte minns fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.