Jag brukar tycka att det räcker med att äta julmat på julafton eller på sin höjd vid något mer tillfälle, för det är nästan bara fiskrätterna på julbordet som jag uppskattar
Häll över marinaden, täck med plastfolie och låt stå kallt till strax före servering. 11 dl hackad bladpersiljaEn dag före festen blandar du ingredienserna till marinad 1. Ugnsstek tills innertemperaturen är 54°C, ca 30 minuter
Min vanliga Pepparsås brukar jag koka minst en timme, så att alla smaker kommer till sin rätt. Krogmat Filé Mignon var en storsäljare när jag jobbade på restaurang
Här är ett rågsurdegsbröd med rågsikt som jagbakar utan maskin och som jag tycker mycket om. Det ska handla om bröd som man bakar i sommarstugan, i studentkorridoren, eller på andra ställen där man kanske inte har degblandare och digitalvåg
Jagbakar några cupcakes till en vännina. Oetker Princess Lillifee dekorationsfigurerGör så härSmält choklad och vispgrädde tillsammans med vaniljsocker på svag värme
Jag fick den stora äran att baka en tårta till Susannes son Jens som skulle konfimeras. För att göra den lite extra festlig smaksatt jag grädden med vit choklad, ringlade lite roliga figurer av mörk choklad och dekorerade med citronmellis
En sen knytkräftskiva var vi på i helgen, vårt ansvar var att baka bröd och det gör ju jag så gärna. Tillsätt nästan allt mjölet och arbeta degen kraftigt med elvispensdegkrokar eller hushållsmaskin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.