I går lagade jag en turkisk efterrätt baklava med förmycket apelsin i att den blev sur. Jag köpte den röda färgen, men hittade inte den när den väl skulle komma till användning för baklava
Lider man av övervikt är det självklart viktigt och i de flesta fall hälsosamt att gå ner i vikt. Men jag tycker inte om när viktminskning är hela ens liv, och allt man bryr sig om
Har du någon fråga är du såklart välkommen att ställa den, som vanligt. Det är ett av alla de önskeinlägg som jag samlade in från er på mitt Instagram-konto
med detta experimentet så att jag kan kalla det för ett recept. Det hela började faktiskt med att jag skulle göra om mamsens morotskaka till en nyttig(are) variant
2 msk kokosolja. 2 msk kokosolja. 12-15 st. 109 Kcal per boll, beräknat på 15 st. Ingredienser. 200 g färska urkärnade dadlar (Se filmlänk för smidigast sätt att kärna ur)2 dl blandade nötter (osaltade)
De bästa rätter jag någonsin totat ihop har kommit till genom att jag stått där och blängt på en kornmjölspåse, en burk oliver och en ättiksflaska och tänkt att
Själv har jag picklat idag. Västeråsgurkorna ligger i stora, generösa högar hos grönsakshandlarna, morötterna nästan spränger sig upp ur jorden och till och med mina tomater börjar visa vilken färg de har tänkt bli när de blir stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.