Salta och peppra kycklingen. 2 mackor 1 kycklingfilé4 vitt surdegsbröd2 msk pesto1 fpk mozzarella 1/2 burk grillad paprika 1/2 basilikarucola10 körsbärstomaterolivoljasalt och svartpepparGör så här. Toppa 2 skivor med skivad kyckling mozzarella, paprika och basilika. Stek mackorna på låg värme i olja i en stekpanna cirka 10 minuter tills osten smälter Servera med en sallad på rucola och tomat. 1 kycklingfilé
Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Lägg över "locket" och fäst med tandpetare. Gör under tiden kycklingen. Krydda med salt och vitpeppar. Bryn kycklingfiléerna runt om i smör tills de känns klara
Dessutom passar denna kycklingen perfekt in på veckans LCHF-tema, men vill man så kan man så klart servera den med exempelvis ris eller varför inte klyftpotatis
I indisk matlagning är det vanligt att marinera kyckling i yoghurt. Potatissallad med pepparrot. Otroligt att vädret kan vända så plötsligt och det är så kallt ute att man behöver vantar på sig, eller så får man jobba sig varm
The post ItalienskVarm Choklad appeared first on Sofia von Porat. En krämig, tjock och dekadent varm choklad typisk för norra Italien och även Slovenien (smakade på en först en kall och grå morgon i en liten
Den möra kycklingen som får blandas med den härliga tomatsåsen, vitlöken, örterna, mamamia så gott. Cacciatore betyder ”jägare” och det är precis vad denna gryta är, en riktig rustik ”jägargryta” fylld med smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.