Kyckling i balsamsås med ljummen bönsallad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk oregano
  • 8 skivor bacon, eller parmaskinka
  • smör, till att bryna kycklingen
  • 3 dl grädde
  • 3 msk balsamvinäger
  • 1,5 msk kycklingfond
  • 1-2 klyftor vitlök, pressade
  • 1 burk soltorkade tomater, á 200 gram
  • 1-2 rödlökar
  • 600 haricots verts, frysta
  • 150 g sockerärter
  • 1 krm flingsalt
  • olja, till stekning
  • Kyckling4 kycklingfiléer 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 tsk oregano 8 skivor bacon, eller parmaskinka smör, till att bryna kycklingen
  • Balsamsås3 dl grädde 3 msk balsamvinäger 1,5 msk kycklingfond 1-2 klyftor vitlök, pressade
  • Bönsallad1 burk soltorkade tomater, á 200 gram 1-2 rödlökar 600 haricots verts, frysta 150 g sockerärter 1 krm flingsalt 1 krm svartpeppar olja, till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.