Åt isterband för någon vecka sedan men iärlighetens namn köpte vi två packet och nu börjar det bli dags att äta upp det andra om det inte skulle gå ut själv
Isterbandensnittas längs med och vridsi sär lite. Skånsk potatis. Sen lägger man hackad purjolök, äpple och rödbetor i denna skåra som bildatsiisterbandet
Dela under tidenisterbanden på längden och stek i en panna på spisen. Koka potatisen. Servera isterbanden med stuvad potatis, skånsk senap och skivadeinlagda rödbetor
Jag köpte isterband för första gången imittliv och det åt vitillmiddagigår. Fyra portioner Fyra isterband 12-14 potatisar (beroende på storlek och aptit) 3 msk smör 2 msk mjöl 2 dl mjölk 1 dl grädde 4-5 msk dill salt, peppar Skala och. - Läs hela inlägget här 12-14 potatisar. 4-5 msk dill
Persiljestuvadpotatis. Tillsätt så mycket mjölk att den täcker potatisarna och sjud under om-rörningtillspotatisarna är mjuka – då har det blivit en stuvning av potatisarna
IngredienserPortioner. 4 Isterband 4 isterband 1 msk smör Stuvad spetskål 800 g spetskål 2 msk smör 1 1/2 dl mjölk (3 %) 1 1/2 dl vispgrädde 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 msk dillfrön ev dill (tillgarnering) Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Kineserna kallar ju intesin lokala mat för kinamat, får man ju anta… Och den där trygga känslan man får i magen efter man ätitisterband, stuvad potatis eller annan husmanskost, kommer den från maten isig eller minnena som är kopplade till den typen av mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.