Servera grytan tillsammans med kokt potatis och varför inte lite extra riven pepparrot vid sidan om. Idag har jag haft en minst sagt peppande dag på jobbet med diskussioner om framtiden och jag känner mig mer än minsat sagt taggad
4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera med kokt potatis eller potatismos och gröna ärter. kokt potatis. eller potatismos. 5 dl färskriven pepparrot Servera med kokt potatis eller potatismos gröna ärtor
Ser-vera medpotatis och morötter. Tärna tomaten och blanda med gurkmixen. kokt potatis. Skär en skåra längs med korvarna och fyll dem med tomat- och gurk-mixblandningen
Krydda med salt och peppar. Dra skinnet av korven och skala potatisen. Stick med en gaffel i smeten då och då så att lös smet kan komma ned och gräddas
Servera isterbandenmed stuvningen och gärna lite inlagda rödbetor och en fräsch sallad. Åt isterband för någon vecka sedan men i ärlighetens namn köpte vi två packet och nu börjar det bli dags att äta upp det andra om det inte skulle gå ut själv
En jättegod gratäng med sweet chili-sås och champinjoner. Toppa gratängen med en rejäl näve riven ost. Servera gärna gratängen med en blandad grönsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.