Medanpotatisen blir klar i gräddblandningen steker du isterbanden. Skåra isterbanden i mitten och stek dom i smör, först med skinnsidan neråt och sedan på köttsidan
Jag hade egentligen tänkt att jag skulle göra isterbandmed stuvad potatis men glömde att koka potatis i förväg och när jag ändå skulle råstuva så varför inte göra skånskpotatis
Gör tunna strimlor av citronskalet med zestjärn eller potatisskalare. Det tål att upprepas hur nyttigt det är med fisk, som dessutom går så snabbt att tillaga
Servera isterbanden och stuvningen med fransk senap och inlagda rödbetor. Förr har jag alltid gjort dillstuvad potatis, men det var även gott med gräslök
Vad gäller isterbanden så ska de ju dessutom här i detta länet serveras tillsammans med dillstuvad potatis, det är nog nästan matlag på det i denna regionen
Servera isterbandenmed stuvad potatis, skånsk senap och skivade inlagda rödbetor. skånsk senap. Dela under tiden isterbanden på längden och stek i en panna på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.