Medanpotatisen blir klar i gräddblandningen steker du isterbanden. Skåra isterbanden i mitten och stek dom i smör, först med skinnsidan neråt och sedan på köttsidan
Jag hade egentligen tänkt att jag skulle göra isterbandmed stuvad potatis men glömde att koka potatis i förväg och när jag ändå skulle råstuva så varför inte göra skånskpotatis
Servera isterbanden och stuvningen med fransk senap och inlagda rödbetor. Förr har jag alltid gjort dillstuvad potatis, men det var även gott med gräslök
Vad gäller isterbanden så ska de ju dessutom här i detta länet serveras tillsammans med dillstuvad potatis, det är nog nästan matlag på det i denna regionen
Servera isterbandenmed stuvad potatis, skånsk senap och skivade inlagda rödbetor. skånsk senap. Dela under tiden isterbanden på längden och stek i en panna på spisen
Jag köpte isterband för första gången i mitt liv och det åt vi till middag igår. Fyra portioner Fyra isterband 12-14 potatisar (beroende på storlek och aptit) 3 msk smör 2 msk mjöl 2 dl mjölk 1 dl grädde 4-5 msk dill salt, peppar Skala och. - Läs hela inlägget här 12-14 potatisar
Servera med inlagda röd-betor. Persiljestuvad potatis. Tillsätt så mycket mjölk att den täcker potatisarna och sjud under om-rörning tills potatisarna är mjuka – då har det blivit en stuvning av potatisarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.