Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jaginte längre ett dugg fundersam över varförså många får cancer
Detjag längtar efter är lugnet, naturen som kommer vara alldeles vit i mörkret, tystnaden, kravlösheten, gos med katter, matlagning, vedeldad bastu och att bara vara med Mannen i mitt liv
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut attvara klara innan avbryter man bara tidigare
Jag får uppdatera inlägget om några dagar, då vet jag om det funkar att göra storsats och ha i kylen eller om jag blev tvungen att slänga hälften för attdetintevar gott dag tre
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Jag kan verkligen rekommendera er att testa detta, detvar verkligen hur gott som helst. Lägg därefter ned det i formen igen, och blanda väl, såattdet suger åt sig av det härliga kryddsmöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.