Koka upp med skalad, färsk ingefära, krossat skivat citrongräs och citronsaft. Lägg över i glasburk med lock eller servera direkt med vispad grädde, rostade kokosflingor och garnera med citronmeliss
När ingefäran är klar lägger du den i lagen som du kokat upp med vatten, socker och citron. I dag gör jag syltadingefära och det mina vänner, det är jäkligt gott
en liten bit färsk ingefära. Finhacka lök, vitlök, chili och ingefära. en liten bit färsk ingefära. Till den Aujulay-inspirerade renskavsgrytan häromsistens gjordes en lingonchutney som egentligen blir mer sylt än chutney
Ingredienser cm ingefära 1/2 dl socker juicen från 2 lime 1/2 msk asiatisk fisksås 1 1/2 krm wasabipasta 1 1/2 dl risvinäger eller annan mild vinäger Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Skala ingefäran, var noga med att bara ta bort det yttersta skalet. Jag har alltid älskat den inlagdaingefäran (eller gari) som man får när man äter sushi
Inlagda päron i en lag av ingefära, lime och vanilj. Har ni bloggläsare egna recept på inlagda päron får ni gärna dela med er, vi har stora delar av skörden kvar
1finhackad färsk ingefära1. Skär makrillen i 2 cm stora bitar och lägg den i en glasburk med lock4. Lägg i chilin, ingefäran samt skalet av citronen i lagen, låt koka i ca 2 minuter 6
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.