Maakouda är goda potatisbiffar som görs i både Marocko och Algeriet. De kan kryddas och smaksättas på olika sätt och man kan enkelt variera smaksättningen efter smak
Måndag = Vegetariskt. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Skölj linserna väl i flera vatten. Värm oljan i en stor panna. Lägg i senapsfrön och vindaloo curry. Tillsätt ingefära och vitlök när senapsfröna börjar sprätta och stek 30 sekunder
Så vi gjorde en indisk soppa med kikärter, blomkål och morötter med garam masala. Indisk mat är väldigt gott men jag har inte lagat det så mycket, men detta blev helt klart ett lyckat försök och jag kommer absolkut laga mer indiskt i framtiden
Men nu blev det en indisk curry som är vegetarisk. Gillar ni indisk mat. Så gillar ni vegetariskt, indiskt och smakrikt så tycker jag absolut ni ska göra denna
Denna smakrika linsgryta med indiska toner lyckas verkligen med detta uppdrag med bravur och därmed lyfter vi också på hatten för den första officiella höstdagen och septembermånad
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.