Servera färssåsenmed ris och sallad vid sidan om. Färssås. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt färs och garammasala och fräs ytterligare tills färsen är genomstekt
Jag kan bara gissa, och hoppas på, att många har som mål under året att äta mer vegetariskt. Första gången jag tillagade den var jag lite feg och köpte en färdig kryddmix medgarammasala, då jag kände mig relativt bland de indiska smakerna
Garammasala är absolut en favorit bland de indiska kryddblandningarna och tillsammans med saffran blev detta den godaste grytan medindiska smaker jag lagat
En snabblagad vardagsrätt medindiska smaker. Smaka av med salt och peppar och ev. mer garammasala. Servera med basmatiris och gärna några hela cashewnötter för extra crunch
Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.