Biffar. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Den smakar verkligen autentiskt och är spännande med sin brytning mellan mustig, het och sötsyrlig gryta, kryddigt ris kokt i mjölk med russin, söt persika och knapriga nötter och mandel
Här har jag gjort en vegetarisk variant av LCHF-pizzan och toppat med en lättfixad tomatsåsoch zucchini, Har du tid kan du gärna koka ihop tomatsåsen en stund, men det går bra utan också
Testade göra en ny variant av vegetariskabiffar/burgare igår. Oftast brukar jag göra dem med bönor eller linser men här blev det bara morötter och potatis med en mild kryddning av salt, peppar och citron
Riktigt gott blev det, så det får bli den här veckans vegetariska middag. Den kokade jag sedan och förvandlade till biffar tillsammans med blandad svamp
Krydda med salt och peppar, och blanda väl. Koka upp krossade tomater tillsammans med pressad vitlök. Strimla salamin och skär mozzarellan i mindre bitar
Varva plattor med kesoblandningen ochtomatsåsen. Jag jobbade som vanligt i går (halvdagar är inget vi kär med på vårt jobb) och på kvällen gick vi till Härlanda tjärn där det var lite firande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.