TikkaMasala. Krydda med garam masala, koriander och ingefära. 2 tsk garam masala. 1. Mät upp riset och lägg det i dubbla mängden kallt vatten, 8 deciliter
Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det. Häll ner tomatkrossen, korianderstjälkarna, salt och peppar i grytan och koka på svag värme i ca 10 min
Om man liksom Najni inte diggar kolhydrater och gluten kan man laga förträffligt goda glutenfria naanbröd och äta som tillbehör, för den rätta indiska känslan
Har jag lyckats laga den perfekt Indiska maten – precis så vi gillar den. Raita receptet har jag tiggt till mig av en Indiskrestaurang där vi brukar äta, suupergott
Jag har jobbat till två men sedan var jag hemma hela kvällen och kunde göra en god indiskgryta. Stek desss i olja och salta och peppra, hacka lök och vitlök och lägg i grytan
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Tillsätt ingefära, garam masala och tomatpuré. 3 tsk garam masala. 1 Fräs morötter, lök, vitlök och chiliflakes i olja i en stekpanna tills löken är mjuk
En mustig indiskgryta med kyckling, potatis, tomatsås och grädde. Till skillnad från de flesta indiska grytor så innehåller den få ingredienser och är ganska lättlagad
Smaka av med Indiska kryddor (vilket jag inte tyckte behövdes) efter egen smak. indiska kryddor. Tillsätt därefter Uncle Ben´s TikkaMasala sås, vatten, grönsaksbuljong, paprika och yoghurt, låt allt stå och puttra ca 5-8 minuter. 1 burk Uncle Ben´s TikkaMasala sås (medium
På fredagar så äter nästan hela Sverige Tacos, men vi tycker att indisk mat är lika gott. Detta är en snabblagad TikkaMasalagryta med kyckling, röd paprika och cashewnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.