Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Stek färsen smulig i en stekpanna med smör. Klipp baconet i mindre bitar. Skölj och skiva purjolöken. Tillsätt bacon och purjolök till färsen och stek tills baconet börjar få färg
TikkaMasala. Krydda med garam masala, koriander och ingefära. 2 tsk garam masala. 1. Mät upp riset och lägg det i dubbla mängden kallt vatten, 8 deciliter
Har man nu inte en Crockpot, så kan man givetvis laga sin Chicken TikkaMasala i en alldeles vanlig gryta, men då får man nog minska tillagningstiden till ca en timme
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Tillsätt ingefära, garam masala och tomatpuré. 3 tsk garam masala. 1 Fräs morötter, lök, vitlök och chiliflakes i olja i en stekpanna tills löken är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.