Tjoho, nu är jag igång med slökokaren. Känns bra att den inte bara blir stående där i hörnet i köket. Vi har faktisktväldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
#crockpot @crockpotsverige. Idén med en crock-pot är att man kan förbereda middagen på morgonen innan man går ut och sedan komma hem till en varm färdigmiddag lagad från grunden, så att man slipper stå och svänga ihop något snabbt när man är så hungrig att magen skriker
Rensa kycklinglårfiléerna och lägg i botten av crockpoten. Om man vill kan man göra pulled chicken av kycklingen när den är färdigtillagad, då är det bara att dra isärkycklingköttet med hjälp av två gafflar och blanda med valfri mängd tomatsås
Hursomhelst så har jag idag gjort ännu en rätt imin CrocPot och det blev Butterchicken och den kvalade helt klart in här på bloggen, smakrik och god rätt
Vilket oväder. Har ni samma snöstorm som här. Skönt att jag handlade igår och att Leif tar hand om skjutsningentill och från hockeyn så jag får hålla miginne resten av kvällen
Googlade recept på red curry chicken, och detta blev minvariant. Lägg ner icrockpotten. Har lånat en Crock Pot av min kollega Yvonne, och idag lagade jag min första rätt i den
Potatisgratängi pottan. Idag körde jag allt i slökokaren. Ska göra lite annorlunda nästa gång. (Bara för att om jag förkokar på spisen så är det lättare att ha koll på kryddningen)
En stek eller redigt långkok, det känns väl som klassiska söndagsrätter. Är det någon dag i veckan som jag tycker om att låta crock-poten jobba så är det på söndagar, bara förbereda på morgonen och så får grytan sköta sig själv under dagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.