Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret till tårthimlen. Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka
Igår kväll fick vi oväntat men uppskattat besök av en mycket trevlig säljare från Gourmetfisk som har en mycket bra affärsidé – att leverera fisk, skaldjur och kött direkt till dörren
Den här desserten gjorde succé när lillebror med familj var här för ett tag sedan. Det är inte ofta det är tyst när vi är tillsammans, men ta mig tusan att surret tystnade för en sekund eller två när de satte tänderna i de här mandelkorgarna med lemon curdkräm
Igår åt jag en jättegod middag, bestående av butternuts squash, morot och röd och grön paprika tillsgade i ugnen, serverade med edamamebönor, quornfiléer och två såser
Har bara diskat undan från igår,varför vill ingen komma och bli diskhjälp hos mig. Jag började gårdagen med att grädda kaffeosten som fått rinna av och torka i durkslaget hela natten i kylskåpet
Nä vad detta inlägg egentligen skulle handla om är Glöggminglet jag va på igår. I fjol va det hennes dotter som hade bakat diverse godsaker och så va det även i år
och det känns ju som evigheter sedan - i fredags. Detta bjöd vi på. Förrätt. Räksallad. Hacka en silverlök mycket fint, blanda med en finhackad morot, 2 tomater (finhacakde), 2 msk limejuice, 1/2 pressad vitlök, 500 g räkor, salt och peppar
Skala räkorna. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Om en vecka börjar jag jobba igen, på vanliga jobbet alltså. Bloggen är ju ett jobb för mig också. Jag har eget företag och måste deklarera, fakturera, mm men min huvudsakliga sysselsättning är ändå att vara lärare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.