Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt vatten lite i taget tills degen är lagom mjuk och. 2 dl vatten. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan. Stek kakorna i en väloljad panna, ca 2 min på varje sida. 2 dl vatten. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan
Förvara i kylen och skaka innan du häller upp. Vardag. En shot om dagen. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss en bra bit på vägen
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Stimla kycklingen och paprikan. Hacka löken. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar
Forma till ”korvar” och. ½ msk finhackad jalapenos. Blanda färsen med vitlök, jalapenos och kryddor. Servera med en härlig sallad på matvete - receptet hittar du här
Skala och klyfta löken. Fördela alltsammans på en plåt. Smula osten och strö över grönsakerna. Sätt ugnen på 200 grader. Baka hela härligheten 20-25 min tills rotfrukterna mjuknat
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt vatten lite i taget tills degen är lagom mjuk och. 2 dl vatten. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan. Stek kakorna i en väloljad panna, ca 2 min på varje sida. 2 dl vatten. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan
Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård. Skala och skiva löken tunt. Eventuellt kan man behöva ha i lite extra olja för att få peston mer följsam
Ta ut löken och låt den svalna i foliepaketet. Sätt ugnen på 200 grader. Skär toppen av vitlöken, lägg den på en bit folie och häll över 1/2 msk olja. Vik ihop folien och baka löken i 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.