Minakids älskar tacos liksom dem flesta barnen, och denna one pot taco pastan går hem hos dem. En rätt som är super smidig, snabb att göra, god och allt görs i en och samma panna/kastrull
Ifirst saw thisrecipe at Martha Stewart a couple of years ago and lately at Donal Skehan's page. För mig låter det som busigt och ett typisktaprilväder som vi hade häromdagen
Skala och skivavitlöken tunt. Riv över citronskal. Toppa med basilikablad och servera med riven ost. 3 vitlöksklyftor. 1300 g pasta penne, koktid 11 min. 13 dl Arla Köket® vispgrädde. 1½ tsk chiliflakes. 11 dl strimlade soltorkade tomater i olja. 11 burk vita bönor à 400 g. 1finrivet skal av 1 citron. 11 dl riven Arla® Svecia. 11 kruka färsk basilika. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 vitlöksklyftor 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 300 g pasta penne, koktid 11 min 3 dl Arla Köket® vispgrädde 1 burk krossade tomater à 400 g 1 tsk salt ½ tsk chiliflakes 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja 1 burk vita bönor à 400 g 1 krm svartpeppar Tillservering. finrivet skal av 1 citron 1 dl riven Arla® Svecia 1 kruka färsk basilikaGör så här. Fräs den mjuk i smör-&rapsolja ca 2 mini en stor kastrull. Tillsätt pasta, grädde, krossade tomater, salt, chili, soltorkade tomater och 9 dl vatten. Koka under lock ca 10 min. Låt koka ytterligare ca 2 min utan lock tills pastan är al dente
Jag måste erkänna att jag var väldigt tveksam innan jag testade ”one pan pasta” Men denna rätt har tagit ”internetvärlden” med storm, så jag var tvungen att testa själv
Enter your email address. Delivered by FeedBurner. *Det här inlägget är ett samarbete med Matsmart. Jag vet inte hur ni känner, men jag har personligen börjat tänka allt mer på hur den mat jag äter och hur jag beter mig påverkar både miljön och min egen kropp
Denna krämiga allt i ett middag med köttbullar och tortellini är super god, enkel att göra och fördelen är att du lagar hela middageni en och samma stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.