Man får köttbullar med djupare smak, de kräver ingentillsyn samt att om man vill kan man enkelt tillaga en god grädd- eller tomatsås direkt ner itillagningsgrytan
Servera med kokt potatis, rotsakerna, lingonsylt/gelé och inlagd gurka. I helgen gjorde jag ett klassiskt långkok med kött, morot, palsternacka, rotselleri och lök
Till lammet åt vi ugnsrostade grönsaker samt en fräsch sås gjord medingefära och rosmarin. De senaste åren har viätit lamm vid påsk och i år testade jag att tillaga lammsteken iminCrockPot
Den här grytan nedan gjorde vi härom dagen på morgonen. -) Nu har vi ju verkligen grytornas tid här och om du har en crockpot så tycker jag du ska använda den för jäklar vad mört köttet blir
På morgonen satte jag igångCrockpoten och så stod den och lagade maten själv under hela dagen. Pulled pork är väldigt populärt just nu men något jag sett mer och mer på sistone är pulled beef
Ta upp kycklingbitarna ur crockpoten och dra isär köttet med hjälp av två gafflar. Den här gången gjorde jag kycklinglårfiléeri tomatsås som jag serverade med en sallad och riven ost
Portioner. Jag äter alltidminrisgrynsgröt toppad medvitsirap och liten skvätt mjölk. Som innehavare av en CrockPot gjorde jag i år det smidigt för mig när det kom till självaste julgröten
Servera med kokt potatis, svartvinbärs gelé, och någon god grönska till. Under tiden gör jag såsen kokar ned den till hälften smakar av spär på med grädde och lite mjölk om det behövs
Slå av oljan från tonfisken och ha ner fiskköttetimed resten av ingredienserna. ÄLSKAR min nya crockpotmulticooker, att kunna göra ALLT direkti grytan är så himlasmidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.