Krämig gräddsås med pasta, champinjoner, broccoli, soltorkad tomat, vitlök och riven ost. Finhacka soltorkad tomat och vänd ner istekpannan, blanda ibroccolin, grädde och mjölk
Det finns sjukt mycket bra grejer, framförallt för oss vegetarianer då de har en stor övervikt på skafferivaror och sådant som går att lagra länge, till exempel bönor, pasta, kryddor och konserver
Denna krämigaalltiettmiddag med köttbullar och tortellini är super god, enkel att göra och fördelen är att du lagar hela middageni en och samma stekpanna
Det finns sjukt mycket bra grejer, framförallt för oss vegetarianer då de har en stor övervikt på skafferivaror och sådant som går att lagra länge, till exempel bönor, pasta, kryddor och konserver
Ett bra sätt att göra rätten mindre kostsam för både det egna hushållet och miljön. I den här pastagratängen använde jag röda linser för att kunna minska mängden nötkött
En rätt som är super smidig, snabb att göra, god och allt görs i en och samma panna/kastrull. Hätta upp en djupare stekpanna (som har lock) eller en större kastrull med lite smör eller rapsolja
Häll kidneybönornaiett durkslag och skölj av dem under rinnandekallt vatten. One pot pasta, eller "pastaallti en gryta" är en perfekt maträtt att laga nu när vi är mitt uppe i flytten
Skala och skivavitlöken tunt. Riv över citronskal. Toppa med basilikablad och servera med riven ost. 3 vitlöksklyftor. 1300 g pasta penne, koktid 11 min. 13 dl Arla Köket® vispgrädde. 1½ tsk chiliflakes. 11 dl strimlade soltorkade tomater i olja. 11 burk vita bönor à 400 g. 1finrivet skal av 1 citron. 11 dl riven Arla® Svecia. 11 kruka färsk basilika. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 vitlöksklyftor 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 300 g pasta penne, koktid 11 min 3 dl Arla Köket® vispgrädde 1 burk krossade tomater à 400 g 1 tsk salt ½ tsk chiliflakes 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja 1 burk vita bönor à 400 g 1 krm svartpeppar Tillservering. finrivet skal av 1 citron 1 dl riven Arla® Svecia 1 kruka färsk basilikaGör så här. Fräs den mjuk i smör-&rapsolja ca 2 mini en stor kastrull. Tillsättpasta, grädde, krossade tomater, salt, chili, soltorkade tomater och 9 dl vatten. Koka under lock ca 10 min. Låt koka ytterligare ca 2 min utan lock tillspastan är al dente
Kanske intelika fort som att koka snabbmakaroner och falukorv men ändå. Smidigt med alltiett. Låt puttra någon minut och häll sedan allt över fisken och riset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.