Blanda med majsstärkelsen, curry och chilipeppar. Torka dem torra med hushållspapper. 400 g kokta kikärter2 msk majsstärkelse1/2 tsk curry1 krm chilipeppar1/2 – 1 dl oljaSalt Häll av och skölj kikärterna i kallt vatten. Stek kikärterna på hög värme i rikligt med olja 3-5 minuter, tills de får lite färg och är knapriga. Tagschilipeppar, curry, kikärter, majsstärkelse, olja 37 f m. 1/2 tsk curry
Vänd ner den rostade blomkålen. Smaka av med salt. Servera med strösslet. 11 msk currypulver. 1Kokos-, banan- och solrosfröströssel. 1KorianderbladGör kokos-, banan- och solrosfröströssel av torkad banan, kokosflingor och solrosfrö. 1Lägg buketterna på en plåt med bakplåtspapper. 1Fräs currypulver, garam masala och spiskummin i smör & rapsoljan i en gryta ca 1 minut. 1Garnera med korianderblad
Idag gjorde jag en currymed precis de Chinatown-råvaror jag nämnde här ovan. Gul curry består ju till större delen av gurkmeja, det är därifrån den får sin färg, men jag tillsätter ändå extra gurkmeja i min curry - för det är så gott
Slå olja i en gryta och tillsätt på medelvärme. lök, vitlök, curry och gurkmeja. Slutligen, i med spenat som bara får vika sig ner, salt, några varv med pepparkvarnen och hackad koriander
Till efterrätt gjorde vi en otroligt god chokladtårta med tryffelglasyr och rostadepinjenötter. )Igår kväll kom min fina svägerska på besök och vi lagade den mycket goda pastan med salami, pinjenötter och ricotta som jag gjorde för någon vecka sedan
Allmänt -. Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostadepinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
4 4 port pasta, gärna penne 1 dl pinjenötter 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 400 g fryst bladspenat 130 g pesto 2 1/2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Lägg upp och servera med brynt smör och rostadepinjenötter. Ansa sparrisen och skär av topparna, skiva stjälkarna till tunna band med en mandolin eller en potatisskalare
- koka pastan al dente med mycket salt. Krämig pasta med baconsås och rostadepinjenötter. Pinjenötter. Serveras med riven parmesanost och de rostadepinjenötterna
Nu är det bara att arrangera allt på tallrik, garnera med lite kryddig dill och pinjenötterna. Lamm är så gott i alla dess former och speciellt med en enkel sallad till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.