Jag börjar med ett gott och salt tilltugg. Nu ska jag börja fylla bloggen med lite tips inför nyårs. Jag ska bara handla alla klappar, pynta granen och fixa lite sånt först
En favorit♥Parmalindadsparris på en bädd av ruccola med balsamico ochrostadepinjenötter. Lägg upp ruccola på tallrikar och sedan den parmalindadesparrisen
Kall bearnaisesås passar perfekt bredvid. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparrisoch champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Kyl av i iskallt vatten. Framåt midsommar är säsongen över och vi får nöja oss med importerad sparris. I så fall föreslår jag att du hoppar över baconet, lägger sparrisen direkt på quinoan och slår ägg- ochcitronsåsen över sparrisen i stället
Men när en gör något så gott och simpelt som detta så vill man ju bara dela med sig. Stek dem på medelhög värme i en stekpanna med lite olja tills de fått fin färg
Spola det sedan i kallt vatten. Lägg upp sparris, parmaskinka och ringla över såsen. grön sparris. Tillsätt oljan droppvis och kör helst med mixerstav eller med elvisp
Serveras med rostad potatis, balsamico och färsk persilja♥. Krydda med lime peppar. Rulla fläskfilén i riven parmesanost och linda in den i parmaskinka
Strö på hyvlad parmesan och de rostadepinjenötterna. lite pinjenötterrostade i torr panna. Jag kan inte få nog av sparrisoch idag blir det grön stekt sparris
Toppa med mandelspån. Skala vitlöken och skiva den tunt. Toppa med ärtskott. Blanda vitlök och olivolja. Bryn det i en gryta tills det doftar nötigt och är ljusbrunt
Spola av i kallt vatten och låt rinna av väl. Sparris är god, lättkokt med bara en hollandaise eller med rört citronsmör, men kan också göras lite mer arbetad
Lägg upp sparrisen på ett fat och strö över mandlar, en nypa flingsalt och peppar. Sparris. Smaksätt med färsk riven tryffel och en nypa salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.