Pizza är ett bra alternativ tycker jag, och funkar faktiskt vilken dag i veckan somhelst. Undvik helst krossade tomater som sås, det blir lite för vattnigt tycker jag
Vänner ramlade in på ett (föraviserat) glas vin under lördagensseneftermiddag, och efter en koll i kylskåpet och lite blädder i några tidningar kunde vi till vinet duka fram
Mosa fisken med en gaffel i en skål, använd inte matberedare som kan göra fisken seg. Jag är förskräckligt förkyld idag, men man måste ju ändå fixa mat
Är du sugen på att baka och laga glutenfritt så kika in på min kategori som heter just Glutenfritt , där hittar du både det ena och det andra som är glutenfritt, gott och lättfixat
Hur mumsigt somhelst med lite smör och en god skiva ost på. Jamen, hur gott var inte det här brödet. Alltså bestämde jag mig för att förena dem alla i ett och samma bakverk
Igår tog jag mig för att baka glutenfritt fröknäcke igeneftersomförråden började sina. Det säger jag visst varje gång jag bakar ett nytt fröknäcke, men jag tror bestämt det är lite extra sant den här gången
Igår tog jag en påse Fresh Island dippkryddor som blev hur gott somhelst. Det är en härlig känsla att laga mat med produkter som kommer från en gård i närheten, där det är enkelt att själv få se och uppleva hurdjuren har det på gården
Vitlöksåsen har jag gjort med hemmagjord majonäs som grund. Alla älskar den här hemma. Till middag vankades det StektvitkålNötfärsbiffarVitlöksåsAlltså stekt vitkål är fruktansvärt gott
Konsistensen var precis så perfekt krämig som jag hoppats på och smaken var helt underbar. Smaskens till sista slicken kan man lugnt säga att crème brülén blev
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.