Fisk hade jag i frysen och det fick bli familjens fiskfavorit - fiskburgare. Mosa fisken med en gaffel i en skål, använd inte matberedare som kan göra fisken seg
Är du sugen på att baka och laga glutenfritt så kika in på min kategori som heter just Glutenfritt , där hittar du både det ena och det andra som är glutenfritt, gott och lättfixat
Hur mumsigt somhelst med lite smör och en god skiva ost på. Jamen, hur gott var inte det här brödet. Låt torka till en stund i rumstemperatur - kanske en halvtimme eller lite mer - skåra i önskad storlek, och grädda sedan knäcket
Igår tog jag mig för att baka glutenfritt fröknäcke igen eftersom förråden började sina. I det här knäcket har jag använt de härliga teffgrynen från daCarla som egentligen är avsedda för gröt, men som också gör sig alldeles utmärkt i matbröd
Vitlöksåsen har jag gjort med hemmagjord majonäs som grund. Steker i rikligt med smör typ 50-100 gram. Till middag vankades det StektvitkålNötfärsbiffarVitlöksåsAlltså stekt vitkål är fruktansvärt gott
OBS det är viktigt att det går snabbt och är hett samt att äggstanningen inte blir varm och stelnar för mycket (därför är det bra om Crème brûléen är kall)
Hursomhelst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Skär långa tagliatelle-remsor med en potatisskalare ända in till kärnhuset. Receptet är som klippt och skuret för de japanska dumplings (gyoza), men jag kan även tänka mig att äta detta till andra rätter som t ex ugnsgrillad lax eller en grillad biff
är en bok som Celiakiförbundet har tagit fram tillsammans med Jurgen Grossman. Tanken är att det ska vara enkelt att laga mat från grunden, som är hälsosam och som alla kan äta
Kommentarer
codebuilders
H
codebuilders
Helt underbart!
Logga in eller Registrera för att kommentera.