Hej på er finisar. Som ni vet är jag helt galen i frukt, haha. Älskar att göra fina frukt fat, de är kreativt, det finns mycket färg, det ser aptitligt ut, ser är gott och nyttigt
Chiagröt har under några år nu varitett populärt alternativtill mellanmål eller frukost för oss som äter “clean” raw food, vegan eller helt enkelt bara mjölkproteinfritt
Jag ville göra någon snabb efterrätt när jag och Henrikskulle ha lyxigmiddag hemma. Som du kan se på bilden nedan är den interiktigt höjd och den höll heller inteviddettastadie… Det är ju tyvärr så med bakning och temperatur, att det är alltidliteolika
Bre på mackan (det är extra gott med smör under såklart) och strössla över lite solrosfrön om du ska ta ettbloggigt foto, annars äre bara att frossa direkt
Vassle är rikt på enzymer och levande bakterier och är perfekt att använda som startkultur eller tillsättai en juice eller smoothie för att få ett extra tillskott av goda bakterier
– Ettflergångskaffefilter eller en ostduk. Detta behöver du. Fördelarna med ghee är att det består nästan uteslutande av mättat fettvilket lämpar sig bra för stekningvid höga temperaturer eftersom mättade fetterinteoxiderarlika lätt som omättade- och fleromättade fetter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.