Förutom att du kan dela med dig av både skördad rabarber och kan dela din planta och ge till någon annan som vill ha en planta i sin trädgård finns ett till tips, för dig som inte riktigt vet vad du vill göra med all denna syrliga härlighet
så du får ett rutmönster, vänd försiktigt med slev runt staplarna och skär dom. Dettamedförde att ostmassan svalnade och värmdes i flera omgångar och resultatet blev inte som det var tänkt
Som du kan se på bilden nedan är den inte riktigt höjd och den höll heller inte vid detta stadie… Det är ju tyvärr så med bakning och temperatur, att det är alltid lite olika
En köttermometer är ett absolut måste om du ska lyckas med din julskinka. För en glutenfri skinka kan du byta ut ströbrödet mot exempelvis solrosfrön som du kör i mixer till ett grovt pulver och använder precis som ströbröd
Bre på mackan (det är extra gott med smör under såklart) och strössla över lite solrosfrön om du ska ta ett bloggigt foto, annars äre bara att frossa direkt
Vassle är rikt på enzymer och levande bakterier och är perfekt att använda som startkultur eller tillsätta i en juice eller smoothie för att få ett extra tillskott av goda bakterier
Fördelarna med ghee är att det består nästan uteslutande av mättat fett vilket lämpar sig bra för stekning vid höga temperaturer eftersom mättade fetter inte oxiderar lika lätt som omättade- och fleromättade fetter
Du kan köpa deras middags-kit i en vanlig livsmedelsbutik och de innehåller kolhyderater och kryddor och du behöver själv alltså endast tillsätta ett fåtal saker själv som till exempel kyckling och grönsaker
När du fyllt din tårta och lagt på bottenlagret kan du spackla den medett tunt lager smörkräm. Jag börjar nedifrån och går uppåt och lägger på ett rejält lager med smörkräm runt hela tårtan
Flowerpaste (FP) är i grund och botten vanlig sockerpasta (SP) fast med tillsats av ettmedel som heter CMC och som du kan köpa i välsorterade bakbutiker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.