Häll på grädde och balsamvinäger och låt puttra i cirka fem minuter på medelvärme. Stek brödskivorna tillsammans med olja tills de blir gyllene innan du toppar brödet med trattkantarellröran
Skölj och klyfta rädisorna och grovhacka persiljan, blanda ned med paprikan ochlöken. Dela lökarna på hälften och pensla med olja och grilla dem tills de är mjuka, grovhacka sedan och blanda med paprikan
Blanda färs, lök, grädde, persilja, salt och peppar. Bryn den ochvitlöken, häll i balsamvinäger. Ikväll är det dags för andra hockey-semifinalen så jag och barnen bänkar oss framför tv
Lägg tillbaks rulladerna och garnera med lite hackad persilja. (jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Låt degen vila i kyl medan du förbereder fyllningen. Lägg i lök, ost och fläsk blandat i pajskalet. Fräs den tunnskivade löken på svag värme tills den blir genomskinlig men inte får färg
Stäng av värmen och blanda ner persiljan. Med cambozola, stora bitar av rökt skinka, röd paprika, lökoch champinjoner i en sås på grädde och crème fraiche
skinka I en skål, lätt vispa äggen med mjölk, salt och peppar. Skinka ochlök omelett från fas I Man kan använda lök som krydda från fas I, men det går bra att göra omelett utan lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.