Häll olivoljani en panna, låt det bli varmt, lägg ivitlökenoch pepparfrukterna samt salt. I slutet lägger du iräkornaoch låter dem sjuda i oljan några min
Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltidfingrarna borta från ansiktetoch framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Vispaihop ägg, lättfiloch smält smör i en annan skål. Blanda alla torra ingredienseri en skål. Rör ner äggsmeten, spansk peppar, majskorn ochrosmarin med de torra ingrediensernaoch rör tills allt är väl blandat
Det bästa med hetaräkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlökochchilioch sedan kyla den
Lägg räkornai en ugnsform och bre ut smörblandningen ovanpå. Låt räkornarinna av. Blanda smör, pressad vitlök, hackad persilja, tomatpuré, chiliflakes, salt och peppar
Vänd ner litebladpersiljaoch strö resten över räkorna. Räkor,. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilinoch fräs allt sakta på svag värme iolivoljani en stekpanna
Jag tillagar sällan räkor för jag tycker inte det blir bra. frysta räkor. Oftast köper jag bara de färdigkokta men idag testade jag råa iställetoch det blev supergott
Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltidfingrarna borta från ansiktetoch framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.