Förra helgen besökte jag Mitt köks matmässa alltid lika trevligt på deras mässor, vikten att få prova saker som inte hunnit komma i handeln än är alltid trevlig, men även saker man ha sett förbi och fått en ny aha upplevelse för
Efter att köttet marinerats ska det stekas på hög värme tills det är genomfärdigt. Servera köttet på en bädd av grönsaker och servera tillsammans med mangosåsen
Förbered resterande ingredienser till salladen, lägg dem var för sig på ett fat. Lägg upp på ett fat med salladsblad, toppa med kött, resterande dressing och om du vill, extra nötter och koriander
Dom tackade vi ju så klart ja till, vi kände igen dom sedan vi varit på semesterresor i Bulgarien och ätit Sizzeling Plate några gånger, eller fräsande tallrik som det kan heta om man översätter det
Jag blir som de flesta andra sugen på lättare mat och gärna flera små kalla rätter. Lägg ut skivor av serranoskinka (eller annan lufttorkad) på en plåt
Eftersom vi har MYCKET nötkött i frysen men inte var sugna på att göra den "traditionella varianten" av köttgryta beslöt vi oss för att prova en ny gryta som jag hittade på en blogg
Het pastasås på rostad paprika med pasta, tofu och grönsallad. Denna såsen är en variant på såsen från inlägget med det långa namnet, men med lite chili i och mer paprika
Gryta på nötkött och potatis går att hitta på många platser i Kina. Hetta upp lite olja i botten på en gryta och stek sedan 2-3 msk chilibönsås ett slag och släng sedan i en eller flera av dessa. Koka upp och låt sedan koka på svag värme ca 2½ timmar
Förbered resterande ingredienser till salladen, lägg dem var för sig på ett fat. Lägg upp på ett fat med salladsblad, toppa med kött, resterande dressing och om du vill, extra nötter och koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.