14 kycklingfiléer
1/2 tsk salt 1 krm vitpeppar 50 g rökt skinka 2 dl crème fraiche 2 msk hackad persilja 1 tsk fransk senap 2 dl riven, lagrad ostSätt ugnen på 225 grader. Bryn fileerna i en stekpanna på spisen. Salta och peppra. Lägg över dem i en smord ungsform. Finhacka skinkan. Blanda creme fraiche, skinka, persilja, senap och ost. Bred det över kycklingen och gratinera i ca 20-25 minuter. Servera med klyftpotatis och en krispig sallad.
4 kycklingfiléer frysta. 1Grillgrydda. 11 liten burk Crème fraîche. 1Hjortronsylt. 1Aromat. 14 kycklingfiléer frysta Grillgrydda 1 liten burk Crème fraîche Hjortronsylt AromatLägg i de frysta kycklingfilerna i kokande vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.