12 stora
kycklingfileér 6 dl okokt pasta ½ röd paprika ½ gul lök 1-2 dl champinjoner 1 pkt strimlad bacon 2 dl crème fraiche paprika & chili 2 dl matlagningsgrädde 1 dl tacosås eller några msk stark chilisås Riven ost Vitpeppar KycklingkryddaStrimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Koka pastan enl anvisning på paketet. Skär paprika och lök i bitar. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan. Sätt ugnen på 225 grader. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med. Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Låt koka ihop. Häll pastan i en ugnsfast form och häll sedan på kycklingröran. Strö på riven ost och gratinera i ugnen 15-20 minuter eller tills det fått fin färg. Servera med sallad.
Just denna pajen, medkycklingochbacon, är med andra ord en perfekt paj om ni frågar mina barn. Tänk att det är ett helt decennie sedan han kom till världen med buller och bång och bara vände upp och ned på hela min tillvaro
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.