14 kycklingfiléer
frysta Grillgrydda 1 liten burk Crème fraîche Hjortronsylt AromatLägg i de frysta kycklingfilerna i kokande vatten. Låt filerna koka i ca 10-15 min , ta upp dem ur vattnet krydda ordentligt med grillkrydda. Stek dem i en panna med en klick margsrin tills de fått fin färg. Sås: Blanda crème fraîche, hjortronsylt och aromat . Serveras med ris och en sallad
Servera med grönsaksstavar och ev kokt ris. Hetta upp en stekpanna med olja och stek kycklingbitarna runt om på medelvärme i ca 5 minuter. 2 st kycklingfiléer
Kvällens middag, kyckling med bacon och parmesanost, är en av de som faller in under denna kategori. Det som verkligen sätter pricken över i på denna rätt är dressingen som man toppar kycklingen, pastan och baconet med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.