Rulla ihop fläskfilénoch fäst med tandpetare. Skär ett snitt utmed långsidan på fläskfilén. Fläk ut köttet så det ligger platt och banka ut det med en köttklubba
Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Skär köttet i skivor och servera med potatisen, tomatskyn och den marinerade broccolin. Skär tomaterna i tärningar och stek dem tillsammans med balsamvinäger och honung i lite olja
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och citronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, ochmarineradfläskfilémedaljongermed citron, timjan, rosmarin och lite honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.