Toppa med löjrom, citronpicklad lök och dill. Smaka av med salt. 1saltBlanda jäst, socker, salt, olja och vatten i en degbunke. Täck degbunken med en bakduk och låt jäsa i cirka 30 minuter. 1Förgrädda pizzabottnarna i cirka 8 minuter. 1Sätt in pizzorna i ugnen igen och grädda tills crème fraichen fått färg och blivit gyllenbrun
Bred på tomatsås och strö över ost. 1 st pizzakitmed tomatsås. 175 g riven pizzaost. 125 g salami. 11 st pizzakitmed tomatsås 600 g 75 g riven pizzaost 0. 5 st rödlök 50 g champinjoner 100 g gorgonzola 25 g salami färsk basilika Ugn. 225°Rulla ut pizzadegen. 1Skiva paprika, lök och champinjoner och fördela över pizzan. 1Fördela gorgonzola över pizzanoch grädda mitt i ugnen i 15 minuter. 1Lägg på salami, strö över basilikablad och servera direkt
Ta ut pizzan från ugnen och strö på rikligt med gorgonzolaost på ena hälften och på andra sidan lägg på riven mozzarella, salamioch färska basilikablad
Smaksätt de passerade tomaterna med oregano, salt och peppar och bred på brödkakorna. Fördela den rivna osten över bröden följd av salami, svamp och inlagd paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.