Helstekt kalvfilé à la Kungsängen med rödvinssky
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 850 g parerad hängmörad kalvfilé
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Rödvinssky
  • 3 dl rödvin
  • 5 dl kalvfond
  • 1 st gul lök
  • 2 st morot
  • ½ purjolök
  • 5 lagerblad
  • 5 kryddpepparkorn
  • 4 msk tomatpuré
  • 300 g ostronskivling
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Potatispuré
  • 1 kg skalad mandelpotatis
  • 2 dl grädde
  • 150 g parmesanost
  • 200 g smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.