B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Servera med gratäng, rödvinsskyoch grönsaker. Smaka av med socker och salt. Garnera med körvel. Skala lök, vitlök, selleri och morot och skär i små bitar
Håll köttet varmt på spiskanten medan du gör rödvinsskyn. Se därför till att både det så kallade huvudet och den avsmalnande spetsen på filén blir frånstyckade så att du får en jämntjock mittbit av oxfilén
oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Helstektoxfilé. Dela smöret i klickar och lägg i bunken med den kalla stekta löken. Se till att smöret är rumstempererat när du börjar arbeta med det, då går det smidigare
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.