Ingredienser Portioner: 10 2 1/2 kg benfri fläskkarré Marinad 1 dl kinesisk soja 2 msk grillkrydda 2 msk timjan 1/2 dl rapsolja ev några droppar hickory liquid smoke (essens som ger rökig smak) Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven
Stick åtta hål här och där i fläskkarrén och peta in katrinplommonen i hålen. Skär upp fläskkarrén, kotlettraden eller skinksteken i skivor och lägg på fat med morötter, äpple samt lök vid sidan
600 g fläskkarré. Gör så här. Gnid/rubba in ingefära, salt och peppar på karrén. Sätt in köttet i ca 1–1 ½ tim på 200° i ugnen, köttet ska få en innertemperatur på ca 75°
Men det innebar även att det inte riktigt var grillväder igår och att våra planer att grilla fläskkarré fick ändras så vi istället tillagade vår fläskkarré i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.