1 näve "höstfärgad" sallad (Bulls blood) 4 st ätbara "höstfärgade" blommor (buskkrasseblommor eller liknande) 1 näve pinjenötter, rostadeSkala en gulbeta, en rödbeta och en polkabeta och skär i mycket tunna skivor
Ja då släpar det med inlägg igen, men men så blir det. Dessa bilder är från påskhelgen som bestod av mycket arbete, men en kväll hade vi goda vänner på middag och jag tror bestämt att de gillade det jag bjöd på
1 hel piggvar. 150 g pepparrot. 11 citron. 1200 g Arla® Svenskt Smör. 1hackad färsk dill. 1salt. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 hel piggvar 50 g pepparrot 1 citron 200 g Arla® Svenskt Smör hackad färsk dill salt
1. Betor. Värm ugnen till 200 grader. Skala och skär rödbetorna i klyftor och morötterna i stavar. Lägg rotfrukterna i en ugnsfast form och tillsätt olja, honung, timjan samt salt och peppar efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.