Bönburgareoch Sötpotatisfries med chili och koriander. De hade en enkel murad utegrill, och ville gärna att jag skulle laga min texas chili med tillbehör (bland annat en helt sjukt god guacamole som jag snart kommer lägga upp receptet på)
Servera chilin med tortilliabröd, salladsblad, tomater (gärna tärnade med hackad koriander) matlagningsyoghurt eller gräddfil och den picklade rödlöken
Efter att Alfred (katten) fått syn på den och tyvärr satt klorna i den lyckades vi fånga den med svetshandskar på och tack o lov var den inte biten eller på något sätt mer skadad än lite fjädrar som fattades
Men tänk på att inte ta för mycket briketter, du vill inte ha för hög värme utan det är bättre att fylla på med briketter allt eftersom och kunna kontrollera värmen
Burgaremed tryffelmajo, karameliserad lök. Till denna smarriga burgare serverades såklart en god öl och jag kan lova att denna middag gör ingen besviken
Färsen som jag gjorde burgare av blandade jag ihop med en dryg tsk rökig salsa som finns på tex mex-hyllan, lika mycket dijonsenap, salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.