Det är nästan omöjligt att bara ta en av de här smarriga havrerutorna. Jag älskar kombinationen av den lite sega och söta havrebottnen med lite tuggmotstånd och den lena och goda chokladen ovanpå som bara smälter i munnen
Havrerutormedchoklad. Smält chokladen och bred ut den på havrebotten medan den fortfarande är varm. Tänkte att jag delar med mig av receptet på en god och enkel kaka, nästan som godis är den
Skär den medans den är ljummen. (Jag har inte dekorerat med frukt på bilden, men det syns nog). Blanda ner den finhackade chokladen (100 gram). Dekorera med smält choklad (100 gram) och frukt såsom physallis och jordgubbar. 200 gram vit choklad
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till stranden och jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Tänkte även fresta er med ett smarrigt kakrecept så här på fredagsmorgonen -Havrerutormedchoklad och russin - Världens enklaste kaka att baka och en av de godaste ochså, faktiskt
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Smält smöret och häll det tillsammans med sirapen och äggen över de torra ingredienserna. Bred smeten i en långpanna, ca 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.