Det är nästan omöjligt att bara ta en av de här smarriga havrerutorna. Jag älskar kombinationen av den lite sega och söta havrebottnen med lite tuggmotstånd och den lena och goda chokladen ovanpå som bara smälter i munnen
Vispa kokosmjölkenmed elvisp tills den är som vispad maräng och stannar i formerna. Koka grädden med philadelphian tillsätt ägget och häll det försiktigt i chokladen och mixa smeten slät med en stavmixer
Dagen började med en sovmorgon, helt otroligt skönt, något som min kropp verkligen behövde. Passet gick fint med marginella höjningar och ordentligt med dropsets för att verkligen klämma åt ryggmusklerna, magen fick lite mindre kontakt än vanligtvis tyvärr, men underarmarna fullkomligen brann när jag tillslut fick avsluta och knalla hem för att göra mig i ordning till jobbet
Havrerutormedchoklad. Smält chokladen och bred ut den på havrebotten medan den fortfarande är varm. Tänkte att jag delar med mig av receptet på en god och enkel kaka, nästan som godis är den
Skär den medans den är ljummen. (Jag har inte dekorerat med frukt på bilden, men det syns nog). Blanda ner den finhackade chokladen (100 gram). Dekorera med smält choklad (100 gram) och frukt såsom physallis och jordgubbar. 200 gram vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.