Det är nästan omöjligt att bara ta en av de här smarriga havrerutorna. Jag älskar kombinationen av den lite sega och söta havrebottnen med lite tuggmotstånd och den lena och goda chokladen ovanpå som bara smälter i munnen
Skär den medans den är ljummen. (Jag har inte dekorerat med frukt på bilden, men det syns nog). Dekorera med smält choklad (100 gram) och frukt såsom physallis och jordgubbar
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till stranden och jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Tänkte även fresta er med ett smarrigt kakrecept så här på fredagsmorgonen -Havrerutormed choklad och russin - Världens enklaste kaka att baka och en av de godaste ochså, faktiskt
Va kul de ska bli med mello-finalen ikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med i finalen i år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Smält smöret och häll det tillsammans med sirapen och äggen över de torra ingredienserna. Bred smeten i en långpanna, ca 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.