Kör dubbel satsa av havren och använd största vita ugnsformen (ha bakplåtspapper i och tryck hård för att havren ska bli kompakt). Smält chokladen men tryck ej hårt när du brer på då kakan är mjuk och porös när tagen från ugnen. Smulig men god.
Det är nästan omöjligt att bara ta en av de här smarriga havrerutorna. Jag älskar kombinationen av den lite sega och söta havrebottnen med lite tuggmotstånd och den lena och goda chokladen ovanpå som bara smälter i munnen
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
-P. Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
-) Bakade denna på jobbet sista natten innan semestern. Havrerutormedchoklad. Smält chokladen och bred ut den på havrebotten medan den fortfarande är varm
Skär den medans den är ljummen. (Jag har inte dekorerat med frukt på bilden, men det syns nog). Blanda ner den finhackade chokladen (100 gram). Dekorera med smält choklad (100 gram) och frukt såsom physallis och jordgubbar. 200 gram vit choklad
Kommentarer
manuela-2
Kör dubbel satsa av havren och använd största vita ugnsformen (ha bakplåtspapper i och tryck hård för att havren ska bli kompakt). Smält chokladen men tryck ej hårt när du brer på då kakan är mjuk och porös när tagen från ugnen. Smulig men god.
Logga in eller Registrera för att kommentera.