Havets wallenbergare
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 2 röster

Ingredienser

  • 400 g lax
  • 400 g torsk
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 ägg
  • 2 dl ströbröd
  • 1 tsk Épice Riche 
 (kryddblandning)
  • 1 tsk salt
  • 3 msk pressad citron
  • 50 g persilja, hackad
  • 50 g smör
  • 600 g potatis, i jämn storlek
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 1,5 dl mjölk
  • 2 tsk muskot, malen
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk vitpeppar
  • 100 g normalsaltat smör
  • 1 citron 
, till garnering
  • 400 g tinade gröna ärtor, till garnering
  • Wallenbergare400 g lax 400 g torsk 2 dl vispgrädde 1 ägg 2 dl ströbröd 1 tsk Épice Riche 
(kryddblandning) 1 tsk salt 3 msk pressad citron 50 g persilja, hackad 50 g smör
  • Potatismos600 g potatis, i jämn storlek 1,5 dl vispgrädde 1,5 dl mjölk 50 g smör 2 tsk muskot, malen 2 tsk salt 1 tsk vitpeppar
  • Brynt smör100 g normalsaltat smör 1 citron
, till garnering 400 g tinade gröna ärtor, till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.